Aquest Nadal és una oportunitat per reconèixer la dedicació i el compromís dels educadors i educadores que formen part de la Confederació de Centres Autònoms d’Ensenyament de Catalunya. 

En aquesta època especial, la nostra comunitat educativa reflexiona sobre el valor de la tasca docent i l’impacte transformador que teniu en la vida dels estudiants.

És un moment per expressar gratitud i reconeixement per la vostra entrega constant. Cada dia, els vostres esforços contribueixen a construir un entorn d’aprenentatge enriquidor, fomentant el creixement personal i acadèmic dels nostres joves.

Durant aquests dies, la CCAEC desitja a tota la comunitat educativa unes festes de Nadal plenes de calidesa, pau i moments inoblidables al costat dels éssers estimats. I, a més, que el proper any vingui carregat d’oportunitats, creixement i èxits en la vostra missió educativa.

El nostre compromís és continuar col·laborant i suportant la vostra tasca essencial en la formació dels futurs ciutadans. Junts, construïm un futur més brillant mitjançant l’educació de qualitat i la dedicació constant.

Us convidem a compartir les vostres històries, èxits i moments inspiradors durant aquestes festes nadalenques a través del nostre blog i xarxes socials.

La vostra experiència enriqueix la comunitat educativa i és un exemple de l’esperit que ens impulsa a seguir endavant.

Des de la CCAEC, desitgem a tots els membres de la nostra comunitat educativa unes bones festes de Nadal i un any nou ple d’aprenentatge, creixement i comprensió mútua.

Gràcies per la vostra dedicació incondicional i per contribuir a fer de l’educació un pilar fonamental per al futur de la nostra societat.

Bon Nadal i feliç any nou 2024 de part de tot l’equip de la CCAEC!