Arriba el mes de març i el Saló de l’Ensenyament. Una oportunitat per explorar les diferents propostes educatives i trobar cap a on orientar el futur de milers d’estudiants. Aquesta edició es celebrarà del 15 al 19 de març, al recinte de Montjuïc de la Fira de Barcelona. Cinc dies on milers de futurs estudiants busquen trobar solucions a les seves inquietuds estudiantils. Més de 200 expositors de centres formatius, universitats, acadèmies del sector educatiu tant públics com privats.

També es crearan espais de lleure, activitats dinàmiques i estands dedicats a l’orientació personalitzada. A més, al mateix recinte se celebrarà la Fira Internacional d’Empreses Simulades. El Saló ofereix informació molt útil per prendre decisions, així com eines d’orientació per als estudiants i les famílies.

T’expliquem on es realitzarà, pren nota:

  Ubicació: Montjuïc – Pavelló 1,2,3. Avinguda de la Reina Maria Cristina s/n – 08004 Barcelona.

 Horaris:

 • Del 15 al 17 de Març de 09:00 h a 19:00 h
 • Dissabte 18 de 9:00h a 20:00h
 • Diumenge 19 de 9:00h a 14:30h

Si vols aconseguir les teves entrades, fes clic a l’enllaç.

A l’estand del Departament d’Educació trobaràs tota l’oferta formativa de Catalunya, on els estudiants rebran informació de qualitat sobre batxillerats, formació professional, estudis postobligatoris i/o universitaris o ensenyaments esportius, escoles oficials… entre altres. A més, experts del sector estaran a disposició dels assistents per explicar les novetats curriculars del pròxim curs 2023-2024.

Novetats del Saló de l’Ensenyament 2023 –  Activitats, serveis i espais

La 32a edició del Saló de l’Ensenyament té com a objectiu fomentar les vocacions relacionades amb la innovació educativa i tecnològica. Es vol potenciar l’activitat científica amb un espai Ciència, on es mostraran experiments in situ, lúdics i interactius per a tots els públics.

 • Servei d’orientació. Disposarà de un espai d’orientació – Orienta’t, on orientadors de diferents centres i equips d’assessorament psicopedagògic atendran els dubtes i inquietuds dels joves.
 • Aula de tecnologia. Demostracions en directe de videojocs i eines relacionades amb la realitat virtual.
 • Activitats esportives. A la plaça Univers, se celebraran diverses activitats a l’aire lliure durant tots els dies.
 • KitBox. Es tracta d’una caixa de recursos d’orientació on famílies, alumnat i docents troben materials que serveixen per orientar-se a l’hora d’escollir estudis i professió.
 • Gravacions de pòdcasts i programes de Flaix FM en directe.
 • Tallers i demostracions en directe.
 • Espais d’idiomes. Informació de cursos i escoles d’idiomes oficials, tant en l’àmbit nacional com internacional.
 • Experiments i ciència en viu.

Alguns centres de la Confederació de Centres Autònoms de Catalunya hi estaran presents. El Saló de l’Ensenyament és una bona oportunitat de mostrar l’oferta formativa de totes les escoles i defensar l’escola concertada.