El passat dijous 20 d’abril vam assistir a la cerimònia d’inauguració del nou edifici del Grup Stucom, al carrer de Còrsega, 409 de Barcelona. Un nou espai que aglutina les diferents àrees formatives, tant el batxillerat artístic com els cicles formatius de grau mitjà i superior. L’emblemàtic edifici situat a Gràcia, compren 3.400 m2 d’equipaments reformats i instal·lacions millorades.

L’edifici porta en funcionament un curs acadèmic, però es va optar per posposar la inauguració.  Aquesta situació, sumada a les conseqüències de la pandèmia de la COVID-19, ha provocat un retard en la inauguració oficial, malgrat que totes les instal·lacions estan 100% operatives.

La seva oferta formativa actual engloba:

  • Batxillerat artístic d’Esart
  • Formació professional de les famílies:
    • Sanitat
    • Serveis socioculturals
    • Informàtica i comunicacions

D’aquesta manera es consolida, una nova imatge corporativa per als dos centres que actualment té l’entitat.

El nostre president Carlos Camí, juntament amb el seu germà José Maria Camí, familiars, equip directiu, docents i amics, han presentat de forma oficial les noves instal·lacions.

La segona part de la cerimònia consistia a col·locar una sèrie d’objectes, paraules i idees en una caixa del temps que s’obrirà el 20 d’abril de 2048, quan hagin passat 25 anys de la fita inaugural.

Us desitgem molts èxits i uns 50 anys més fent història!