L’Associació de Centres de Formació Professional FPEmpresa i CaixaBank Dualiza organitzen el 8è Congrés d’FP titulat «Construint Centres d’FP del Futur». La jornada tindrà lloc del 26 al 27 d’octubre al Palau de Convencions Kursaal de Donostia, a Sant Sebastià. El congrés compta amb la col·laboració del govern basc i el patrocini de la Fundació Orange.

Aquest esdeveniment està dissenyat per oferir una oportunitat per conèixer d’hora quins són els objectius dels futurs FP, quines eines digitals es necessitaran i quin paper jugarà l’empresa pel que fa als centres educatius i als estudiants. La conferència reunirà tecnologies al Future Center en 7 espais temàtics: Tecnologies immersives, Bessons digitals, Robòtica, Simuladors, Entorns digitals, Impressió 3D i Emprenedoria.

Tot seguit de la presentació, entre les ponències més importants es troben la de la secretaria general de Formació Professional, Clara Sanz, que parlarà sobre la ‘Visió  del centre del futur’. A continuació, el vicecanceller d’FP del Govern Basc, Jorge Arévalo, on parlarà sobre la ‘Gestió d’un centre del futur’.

A més, hi haurà una taula rodona amb empreses com Volkswagen, Acciona, Fundació Orange i Indesia, on comentaran que esperen dels centres i faran visites a centres educatius del País Basc com per exemple CIFP Don Bosco, entre altres.

El 27 d’octubre l’Associació celebra el seu aniversari, celebrant els seus 10 anys d’història i impulsant el futur del Centre d’FP. A més, hi haurà una V Convocatòria de Beques Dualiza i una Cerimònia de Lliurament de Reconeixements FPEmpresa.

Aquest congrés es converteix en el punt de trobada dels centres de formació professional cap al futur, la innovació i les noves tecnologies. El congrés crearà un entorn que permetrà als participants col·laborar i difondre noves idees.

Fent clic en l’enllaç pots visualitzar quines empreses, escoles i ponències es realitzaran durant la jornada.