Aquest dimarts 21 es va realitzar la presentació de la nova campanya anomenada “Escola de la Gent”. Es tracta d’una iniciativa social conjunta, promoguda per més 687 escoles concertades a Catalunya. Un col·lectiu que vol representar a més de 30% d’alumnes del nostre país. Durant la roda de premsa, s’ha pogut posar en valor el treball de l’escola concertada i divulgar un conjunt de dades que reforcen la seva contribució en el sistema educatiu català. Des de la Confederació de Centres Autònoms d’Ensenyament de Catalunya (CCAEC) han assistit a la presentació, el nostre president, Carlos Camí, i alguns dels membres de la comissió permanent.

Nova campanya Escola de la Gent

La campanya presenta dotze idees clau que expliquen la contribució de l’escola al sistema educatiu català. El debat s’ha centrat en la defensa de l’Escola de la Gent com una iniciativa social, una escola que ofereix més hores d’activitat, una escola dedicada a la conciliació familiar i experta en afrontar reptes. La idea és presentar càpsules amb arguments on es defensa amb dades els diferents punts que l’escola concertada defensa.

També es va destacar que les escoles concertades s’implanten arreu del país, aglutinant projectes singulars i diversos. D’altra banda, destacar que aquests centres acullen estudiants NESE de més de 50 països i un 14% (el mateix que els centres públics).

Finalment, és important destacar que es tracta d’una escola amb un alt nivell en competències bàsiques, un índex d’abandonament baix, un personal estable i un servei individualitzat a les famílies i als alumnes.

En aquesta campanya, volem donar a conèixer el model de l’Escola de la Gent i divulgar un conjunt de dades que posen de relleu la seva contribució al sistema educatiu català.

Us convidem a seguir-nos en els perfils de Twitter i Instagram @Escoladelagent i a la pàgina web www.escoladelagent.cat.

Si vols conèixer tots els detalls, fes clic aquí.