Un total de 46 joves catalans van brillar amb resplendor el passat 29 de novembre.

L’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya va presenciar un reconeixement excepcional: els Premis Extraordinaris de Batxillerat.

Aquests guardons representen l’excel·lència acadèmica i homenatgen els estudiants que van destacar durant el curs 2022-2023 amb les millors qualificacions a Catalunya.

La consellera d’Educació, Anna Simó Castelló, va presidir l’emotiu acte de lliurament. En les seves paraules, va felicitar no només als guanyadors, sinó també als mestres i a les famílies: «L’esforç que heu dedicat mereix un reconeixement. Una fita que compartim. Cada una de les vostres històries és única, però totes comparteixen el valor del treball i la perseverança, que us portarà a l’èxit en la vida i el món laboral.»

Els premis van ser un incentiu per als estudiants i una mostra dels resultats d’un treball col·lectiu entre alumnes, professors i famílies.

En aquest acte, es va posar en relleu l’esforç i dedicació d’aquests joves brillants. Durant la cerimònia, cada premiat va rebre un merescut reconeixement i l’enhorabona per part de la consellera, qui va elogiar les seves gestes i el suport rebut dels seus mestres i familiars en aquesta destacada trajectòria acadèmica.

D’aquests estudiants, alguns provenen de centres educatius associats a la CCAEC, i van demostrar un nivell excepcional en les proves realitzades, mostrant habilitats i coneixements notables.

Aquests premis, més enllà de ser un reconeixement individual, van remarcar la importància del treball conjunt entre alumnes, mestres i famílies en la consecució de l’excel·lència educativa.

Aquesta celebració no només va enaltir el talent i l’esforç dels estudiants, sinó que també va subratllar la importància d’una educació de qualitat i del suport continuat per part dels diferents agents implicats en el procés educatiu.

Va ser un recordatori dels fruits que es recullen quan s’aposta per la dedicació i l’excel·lència en la formació dels joves catalans, que, sense dubte, són un exemple inspirador per a la comunitat educativa.