En un món empresarial en constant evolució, la Formació Dual emergeix com un far d’esperança per als joves professionals que busquen esdevenir experts en els seus camps.

Aquesta modalitat educativa combina l’aprenentatge teòric amb una immersió pràctica en l’entorn laboral, oferint una ruta cap a la màxima excel·lència professional.

El teu trampolí cap a l’èxit professional:

La Formació Dual ofereix als estudiants una oportunitat única d’abordar els desafiaments del món laboral des dels primers passos de la seva educació. A través d’aquesta modalitat, s’adquireixen coneixements i habilitats directament aplicables, augmentant la seva preparació per afrontar les demandes reals del mercat.

Aprenentatge immersiu:

Els grans avantatges d’aquesta opció formativa és l’experiència pràctica que ofereix. Els estudiants són col·locats en empreses que exigeixen rendiment de nivell professional. Això no només afavoreix l’adquisició de coneixements pràctics, sinó que també fomenta una adaptació més ràpida al ritme i les expectatives del món laboral.

Mentoria i orientació personalitzada:

Amb la Formació Dual, els estudiants no estan sols en el seu camí cap a l’èxit. Reben una guia personalitzada i mentoratge d’experts del camp. Aquest acompanyament ajuda a desbloquejar el seu potencial, identificant i reforçant les seves àrees de força.

Porta d’accés a la carrera dels seus somnis:

Per als estudiants, aquesta formació no només representa un curs d’estudis, sinó una oportunitat de començar una carrera prometedora. Moltes empreses opten per contractar els seus aprenents després de completar els estudis, ja que estan més que familiaritzats amb les seves operacions i valors.

Connectivitat amb la indústria i el teixit de relacions professionals:

Els estudiants estableixen connexions significatives amb professionals del camp, obrint portes a futurs contactes i oportunitats laborals. Aquesta xarxa de relacions esdevé un actiu valuosíssim en el desenvolupament de la seva carrera.

Forjar el camí vers un futur brillant:

En conclusió, la Formació Dual no només és una via educativa, sinó una clau que obre portes cap a un futur professional brillant.

Amb l’equilibri perfecte entre teoria i pràctica, ofereix als estudiants l’oportunitat de créixer, aprendre i excel·lir en el seu camp d’interès. Així, la Formació Dual no només forma professionals, sinó líders amb un avantatge competit.

Aprofita avui mateix les inigualables oportunitats que la Formació Dual ofereix i fes del teu futur professional una obra mestra d’èxit.

A la CCAEC creiem fermament en el poder transformador d’aquesta via educativa. És per això que estem compromesos a donar suport i promoure aquest sistema innovador i beneficiós pels estudiants.

Suma’t a nosaltres i forma part d’una comunitat que creu en la preparació dels professionals del futur!