Ens dirigim a vosaltres amb una invitació crucial que busca no només la vostra assistència, sinó també la vostra participació activa en un debat electoral extraordinari. Amb motiu de les properes eleccions al Parlament de Catalunya, tenim el plaer de convidar-vos al nostre esdeveniment, que se celebrarà el proper dia 24 d’abril a les 18h a l’Escola Dominiques de Barcelona.

Aquest no serà un debat electoral convencional. En aquesta ocasió, hem convidat els caps de llista de cada partit no perquè ens parlin d’ells mateixos, sinó perquè ens parlin de nosaltres, dels nostres problemes, de les nostres preocupacions i, sobretot, del futur dels nostres fills i filles. Hem elaborat el document «Escola d’Iniciativa Social, Acords per al Futur», que recull les nostres propostes i que servirà com a eix central del debat.

Les quatre patronals que representem l’Escola d’Iniciativa Social estem unides en aquesta iniciativa per posar de manifest les necessitats urgents del sistema educatiu català. El nostre debat es centrarà en quatre temes fonamentals:

  1. Gratuïtat de l’ensenyament per complir el Pacte contra la segregació escolar: Per aconseguir una veritable inclusió, és essencial garantir l’accés igualitari a una educació de qualitat per a tots els nostres infants, sense importar la seva situació econòmica o social.
  2. Incrementar les plantilles: Amb l’objectiu de millorar la qualitat de l’ensenyament i garantir una atenció personalitzada als alumnes, és imprescindible augmentar les plantilles de professors i personal docent.
  3. Garantir els recursos suficients per una escola inclusiva: L’educació inclusiva no és només una qüestió de retòrica, sinó d’assegurar que les nostres escoles tinguin els recursos necessaris per donar suport a tots els alumnes, inclosos aquells amb necessitats especials.
  4. Desenvolupar i donar suport al Servei d’Educació de Catalunya: Cal una estructura educativa eficient i ben dotada per poder implementar i fer efectives les polítiques educatives que necessitem per a un futur millor per a tots.

Què us demanem?

  1. Difusió a través de xarxes socials: Us demanem que doneu difusió al nostre debat el dia de l’esdeveniment utilitzant el hashtag #acordsxeducació i mencionant @escoladelagent.
  2. Comunicació amb la comunitat educativa: Us convidem a enviar prèviament al debat el manifest a tota la comunitat educativa de l’escola, convidant-los a seguir-ho en directe al Youtube de l’Escola de la Gent i a posteriori enviar quins han estat els compromisos que han adquirit els candidats.  

Agraïm la vostra col·laboració i esperem veure-us al nostre debat electoral, un pas important cap a un futur més brillant per a l’educació a Catalunya.